Kurv

0

Din kurv er tom

Gå til shop

Victoria Vine - Team og Historie

Victoria Vine - Team og Historie

 

Virksomhedens baggrund

Victoria Vine blev stiftet på Fyn i 1986, af den passionerede vinelsker Vibeke Frederiksen. Med et særligt fokus på vine, som endnu ikke var udbredte i Danmark, og altid med elegance og karakter som vigtigste pejlemærker, importerede Victoria Vine for allerførste gang 400 flasker fra Uzège d. 14. september 1986.


Victoria Vine blev hurtigt kendt for at importere kvalitetsvine, fra især Bourgogne og ligeledes fra resten af Frankrig, og vinene blev snart forhandlet på de bedste restauranter i Danmark. Faktisk leverede Victoria Vine snart til alle michelin-stjernede restauranter i landet.

Victoria Vine har fra starten været frontløber på franske vine, dette baseret på egen smag og uden at følge trends og ratings. Som en journalist skrev; “En sikker smag, en tro på sig selv, en søgen efter ikke blot kvalitet men også karakter, er en af de hemmeligheder bag den stille men sikre succes der har præget denne virksomhed”.

I 2017 trak Vibeke sig tilbage og en ny passioneret ejerkreds overtog Victoria Vine, virksomheden blev flyttet til København og drives i dag videre i fuldstændig samme kvalitetsbevidste ånd.

Victoria Vine er fortsat fokuseret på Frankrig og Bourgogne, men har nu også udvidet sortimentet med producenter fra det meste af Europa og USA. Italien fylder næstmest i porteføljen hvor især Toscana og Piemonte har en meget stor plads i vores hjerter.

Vi hylder det store arbejde som de små, passionerede familiedrevne vinproducenter yder, hver dag hele året rundt, og derfor er vi hovedsageligt fokuseret på at arbejde eksklusivt med dem. Vi er desuden for nylig flyttet til nye lokaler i Amaliegade 45, hvor vi er ved at indrette et nyt showroom og smagelokale.

 

Teamet

 

 

Nihad Bihorac - Adm. Direktør og medejer
nihad@victoriavine.dk / 93 60 70 01
Nihad er cand.merc. i strategisk forretningsudvikling. Han har bl.a. studeret i Milano, hvor kærligheden til vin for alvor blomstrede. Efter 7 års erhvervserfaring som ledelseskonsulent, er det i dag Nihad der styrer forretningen.

 

Frederik

Frederik Falk Andersen - Salgsansvarlig for Erhverv og Detail og medejer
frederik@victoriavine.dk / 30 29 31 81
Frederik har en forretningsbaggrund med salg indenfor teknologi- og tøjbranchen. Derefter skiftede han til vinbranchen, hvor han har mere end 10 års erfaring med salgsarbejde, primært for erhverv og detail segmentet.

 

Daniel Fink - Salgsansvarlig, HoReCa og medejer
daniel@victoriavine.dk / 31 32 36 88
Daniel har en baggrund som sommelier. Derudover har Daniel opnået +10 års erfaring med salgsarbejde indenfor HoReCa segmentet, hvor han har haft betydelige roller for nogle af de største vinimportvirksomheder.

 

 

Allan Brinksby - Vinkonsulent
ab@victoriavine.dk / 31 20 66 33
’AB’ kommer med 15 års erfaring fra vinbranchen, hvor han blandt andet har beskæftiget sig med salg til landets små, som store virksomheder. Når du ikke finder ham med et godt glas Bourgogne i hånden, kan du høre ham råbe ”FORE” på en af landets mange golfbaner, hvor han hyppigt forsøger at slå sine kunder.

 

 

Kasper Ploug Petersen - Vinkonsulent & Sommelier
kasper@victoriavine.dk / 20 43 98 89
Kasper er udlært tjener og sommelier og har +15 års erfaring fra forskellige restauranter i København, hvor han bl.a. har været restaurantchef. Kasper er Vinkonsulent og arbejder med salg af vin indenfor områderne HoReCa, engros og B2B.

 

Peter Brøndberg - Drifts- og logistikansvarlig og medejer
peter@victoriavine.dk / 23 46 36 28
Peter er uddannet speditør i shippingbranchen og har i mange år arbejdet hos et af Danmarks største rederier, samt ledende driftsroller for kendte startups. Peter har ansvaret for den generelle drift og logistik i virksomheden.