Om os


Victoria Vine
har eksisteret siden 1986 hvor, den nu tidligere ejer, Vibeke Frederiksens kærlighed til franske vine resulterede i årtiers samarbejde med nogle af Frankrigs absolut bedste producenter. I efteråret 2017 var det dog på tide at slappe af, nyde tilværelsen og lade andre drive forretningen videre i samme ånd.

 

Det ”nye” Victoria Vine er et ungt team bestående af to barndomsvenner, der greb chancen for at videreudvikle en spændende virksomhed og var derefter så heldige at få en af Danmarks dygtigste sommelierer med på holdet.

 

Nana Wad er uddannet sommelier og har med mange år i vinbranchen opbygget smag for udsøgt kvalitet, som har gjort Nana efterspurgt i forskellige grene af branchen - som foredragsholder, rejsesommelier, dommer ved internationale vinkonkurrencer, restauratør og tidligere PR Manager. Derudover er Nana forfatter til 3 vinbøger, essays og et hav af vinartikler. Nana vil bevare og videreudvikle et vinsortiment af højeste kvalitet med fokus på Italien og Frankrig.

 

Nihad Bihorac er cand.merc. i strategisk forretningsudvikling og i marketing management. Han har bl.a. studeret i Milano, hvor kærligheden til vin for alvor blomstrede. Efter 7 års erhvervserfaring som ledelseskonsulent, er det Nihad der skal styre forretningen og videreudviklingen af Victoria Vine som adm. direktør. Nihad har god vinsmag og går aldrig på kompromis.

 

Peter Brøndberg er uddannet speditør i shippingbranchen og har i mange år arbejdet hos et af Danmarks største rederier. Peter har ansvaret for den generelle drift og logistik i virksomheden. Peter har under samarbejdet med Nana lært at drikke god vin, og kunne hurtigt konstatere et ”point of no return”. 

 

”Vi har med Victoria Vine overtaget nogle helt sublime producenter og fantastiske vine fra øverste hylde. Derudover har vi rigtig gode relationer i Italien, hvorfra vi vil importere store vine, som helt sikkert vil falde i god smag hos de kvalitetsbevidste vinelskere. Vores drøm er at flytte danskernes fokus fra pris til kvalitet - Nyd livet!”