Entreprenant Salgsdirektør med stort drive

Vi søger en Salgsdirektør med store ambitioner og solid faglig kompetence.

Victoria Vine har eksisteret siden 1986 og siden begyndelsen leveret vine til landets toprestauranter. I 2017 opkøbte vi (nuværende ejere) virksomheden med det formål at accelerere den i forvejen positive udvikling, og positionere Victoria Vine i den øverste liga. Fra vores lokaler på Christianshavn drifter og driver vi Victoria Vine, og har på 3 år allerede oplevet en betragtelig udvikling og vækst. Derfor leder vi nu efter en Salgsdirektør som skal hjælpe os med at skalere forretningen.

Hos Victoria Vine, vil du udelukkende arbejde med kvalitetsvine fra håndplukkede producenter i Italien og Frankrig. Vi tillader os at være kræsne, og sætter en stolthed i at kunne tilbyde vores kunder dét vi mener er det bedste. Med andre ord, vi sælger kun vine som vi selv elsker! I starten vil du hovedsagelig blive ansvarlig for den Italienske portefølje, og med tiden udvides det geografiske scope til også at inkludere andre lande.

Som Salgsdirektør vil du blive en del af ledergruppen bestående af de nuværende ejere, og således få stor indflydelse på forretningen, sortimentet, samt den strategiske retning. Da vi i Victoria Vine betragter virksomheden som en ”startup”, siden opkøbet i 2017, vil du blive en del af et entreprenant team, hvor drømmene og ambitionerne er store. Du vil derfor få mulighed for at sætte dit præg på den historie vi skriver, og således spille en vigtig rolle i skabelsen af noget unikt – en vinimport i særklasse.


Dine arbejdsopgaver

 • At drive og realisere salget, for B2B (i starten) såvel som B2C (på sigt), med fuld P&L ansvar.
 • At opbygge en solid forretning med egen kundekreds.
 • At systematisere salgsrapporteringen, herunder håndtering af pipeline.
 • At bidrage proaktivt til udviklingen af forretningen og sortimentet, via udarbejdelse af salgsstrategi.
 • At have jævnlig dialog med vinproducenter, herunder besøg.
 • At deltage på messer, kundearrangementer og andre salgspromoverende begivenheder.


Personlige kvalifikationer
 

 • Du er en closer! Du er ambitiøs og har et stort drive. Samtidig er du ærlig og ansvarsfuld.
 • Du motiveres af at være med til at skabe noget nyt.
 • Du har et entreprenant mindset og en god tilpasningsevne.
 • Du er risikovillig, fremfor tryghedsøgende. Du foretrækker potentielt større ”upside” ved realisering af målsætninger, over stabilitet uden udsving.

Faglige kompetencer

 • Du har en solid erfaring indenfor vinbranchen med dokumenterede resultater. Måske du allerede sidder i samme stilling, men ønsker nye udfordringer? Eller du er vinkonsulent, og føler at du har de rette kompetencer og potentiale til at gå skridtet videre?
 • Du har erfaring med både mindre og større kunder, herunder kontrakter ved komplekse handler.
 • Du er detaljeorienteret og struktureret i din tilgang, og i stand til at definere og realisere målsætninger.
 • Du har kendskab til klassiske europæiske vine, især Italienske (vinuddannelse er ikke et krav).

 

Vi tilbyder et spændende job med mulighed for at sætte eget fingeraftryk

Vi tilbyder en fuldtids stilling med mulighed for fleksible arbejdstider- og sted. Der vil samtidig være stor fleksibilitet omkring sammensætningen af lønpakken. Vi er også åbne for medejerskab på sigt. 

Send din ansøgning til vin@victoriavine.dk hurtigst muligt og senest d. 20. august. Ved spørgsmål, kontakt venligst Adm. Direktør Nihad Bihorac på tlf. nr.: 93 60 70 01.